Project Description

Jeg giver Betina mine varmeste anbefalinger

Jeg har været utrolig glad for at blive uddannet terapi hundefører hos Danske Terapihunde.

Betina har på sin rolige facon fået bidraget til, at jeg har udviklet en stor indsigt i, hvordan man kan etablere en konstruktiv, hensigtsmæssig og positiv træning sammen med sin hund.

Under hele uddannelsesforløbet har hun været klar til at vejlede og rådgive, hvilket skaber tryghed. Betina er top professionel, og hun formår at sætte fokus på, hvordan udbyttet af træningen optimeres, og her er klikkertræningen bærende. Hun stiller også de fornødne krav til hundeføreren, så det sikres, at hundeføreren får kendskab til afkodning af hundens adfærd og kropssprog. Dette er en forudsætning, som skal sikre, at hunden på intet tidspunkt lider overlast.

Hendes metoder er forankret i, at det skal være respektfuldt for hunden, og udgangspunktet er, at det er hundens egne initiativer og tilbud af adfærd, som bliver belønnet. De færdigheder som hun har lært Topsy og mig, er medvirkende til, at jeg i dag kan fortsætte med at træne, så vi som team kan videreudvikle nye færdigheder, som bruges i Topsy’s daglige arbejde med børn unge og deres familier.

Venlig hilsen
Ann Mari Hoffmann (og Topsy)

Ann Mari Hoffmann og Topsy