Danske Terapihunde ApS

Om Danske Terapihunde ApS

Danske Terapihunde ApS uddanner fagpersonale og deres hunde indenfor det sundhedsfaglige, terapeutiske eller pædagogiske område, så de professionelt og målbart er i stand til at inkluderer deres hunde i det faglige arbejde, som et supplement til en behandling eller opnåelse af et socialt eller kognitivt læringsmål.

Danske Terapihunde blev skiftet den 1. januar 2018 af Betina Hofmann. Den 15. december 2023 blev Danske Terapihunde til et ApS selskab.

Betina Hofmann er stifter og direktør for Danske Terapihunde ApS. Hun fik ideen til Danske Terapihunde helt tilbage i 2007, hvor hun boede i Chicago med sin familien. Ønsket og ideen om at lave en professionel uddannelse til fagspecifikt personale og samtidig bringe de fantastiske egenskaber en hund har på os mennesker i spil med den fagspecifikke viden f.eks. en ergoterapeut, psykolog, sygeplejerske, læge, lærer eller pædagog har. Det er grundlaget for virksomheden. Vores resultater er håndgribelige – de kan både mærkes og måles.

Vores mission er:

  • At udbyde en fagliguddannelse som bygger på evidens og den nyeste viden indenfor dyreassisteret services, med hoved fokus på dyreassisteret behandling og dyreassisteret undervisning.
  • At uddanne fagspecifikt personale og deres hunde indenfor specialerne:
    • Sundhed og Omsorg
    • Samtaleterapi og Socialt arbejde
    • Skolehund og Skolepædagoghund
  • At udbrede kendskabet og  de positive målbare resultater og det faglige arbejde med dyreassisteret behandling og dyreassisteret undervisning i det Danske Samfund, så flere personer med psykiske, mentale og fysiske udfordringer kan opnå en bedre livskvalitet, og sundhed både fysisk og psykisk.

Vores Vision er:

Anvendelsen af professionelt uddannede hunde er et fagområde, som vi ønsker at udvikle i Danmark ved at tilbyde en uddannelse med høj kvalitet og faglighed indenfor området dyreassisteret services.

Danske Terapihunde ApS vil bidrage positivt til behandlingen af det kraftigt antal stigende personer med psykiske og mentale udfordringer i vore samfund. Ved at være førende indenfor uddannelsen af dyreassisteret services, samtidig vil vi bidrage til forskning på området ved at samarbejde med førende organisationer, forskere og universiteter, uddannelsesinstitutioner i ind og udland.

I Danske Terapihunde ApS er vi i konstant udvikling og har fokus på at være de bedste og mest kvalitetsbevidste indenfor vores felt. Vi tror på at forskelighed gør os stærke sammen og alle kan noget, men ingen kan alt alene.

Vores målgruppe:

Vi er en uddannelses virksomhed som udbyder uddannelser indenfor dyreassisteret services. Vi uddanner fagligt personale og deres hunde indenfor det Sundhedsfaglige, Pædagogiske og Terapeutiske fagområder.

Vores kunder er både offentlige virksomheder, institutioner, Psykiatrien, Hospitalsafdelinger og ambulatorier. Bosteder, Folkeskoler, Specialskoler, selvstændige Psykologer, Ergoterapeuter, Terapeuter, Coaches og Præster –  bare for at nævne nogle stykker.

Mere info?

Ønsker du mere dybdegående information om uddannelsesforløbet, så er du velkommen til gratis at booke vejledning

Danske Terapihunde ApS
v/Betina Hofmann

E-mail: mail@dansketerapihunde.dk
CVR: 44505029

Thorsvej 24
9700 Brønderslev